Vino în tabăra de misiune 2019

Te invităm pe 27 iulie – 2 august 2019 la Mărișel, județul Cluj. Bucură-te împreună cu noi de o săptămână frumoasă la munte, unde vom parcurge cursul Kairos și vei avea parte de momente de închinare. Te poți bucura de frumusețea rurală a Mărișelului, iar seara vei putea întâlni și asculta mărturii ale misionarilor care își desfășoară activitatea pe diferite câmpuri de slujire: Budiste, Hinduse, Animiste, Islamice, etc.

 

Dorești să afli mai multe despre misiune? Vrei să te rededici lucrării lui Dumnezeu? Vrei să fii înflăcărat din nou? Atunci vino în tabără să vezi cum Dumnezeu lucrează în mod minunat! Vei pleca împrospătat și încurajat! Aceasta poate fi experiența ta cea mai frumoasă!

 

Câteva mărturii din partea celor care au participat în taberele precedente:
”Am înțeles că nu trebuie să fii un om extraordinar pentru a fi misionar, ci este o chemare pentru fiecare creștin. Am înțeles că poți și trebuie să te implici în Evanghelizarea lumii, fie că te rogi, fie că dăruiești, fie că mergi într-un loc necunoscut.”

 

”Am mers în această tabără cu multe întrebări, cu durere în suflet. Dar am ajuns acasă cu o inimă plină de dragoste și pace de nedescris, deoarece Dumnezeu a folosit acest cadru ca El să-mi vorbească.”

 

”Tabăra aceasta a fost pentru mine cea mai mare motivare a vieții de până acum.”

 

”Mi-am dat seama că Dumnezeu are un plan cu viața mea și îl va duce la îndeplinire!”

 

”În tabără vei fi provocat de Dumnezeu, vei fi încurajat și umplut de dragostea Lui pentru alte popoare. Dumnezeu te va binecuvânta și te va pregăti pentru o aventură cu El. M-aș bucura să ne vedem acolo! ”

Ruben Dubei, Director Executiv Wycliffe România