Un proiect mondial

Când Domnul a venit la noi cu marea provocare de a face ucenici din toate neamurile, întreg pământul a devenit câmpul nostru de lucru. Am primit înalta chemare de a participa la un proiect mondial care implică fiecare neam de pe pământ. Ce onoare sfântă ne-a oferit Dumnezeu, să lucrăm împreună cu El la salvarea omenirii!

Sunt uimit de ceea ce a făcut Dumnezeu prin Wycliffe România în cei zece ani de activitate; suntem implicați în proiecte de traducere a Bibliei din Papua Noua Guinee, Sudul Asiei, Madagascar, Tanzania, Etiopia, Orientul Mijlociu, România, Ungaria, Macedonia și Letonia. El ne-a condus către parteneri cu care am legat prietenii frumoase și prin care lucrarea a luat amploare. De-abia aștept să văd ce are Dumnezeu pentru noi în anul 2019, ce colaborări se vor închega și ce proiecte se vor dezvolta…

Eu cred că Dumnezeu mai are încă multe resurse în Europa, pe bătrânul continent, pentru misiune: creștini mondiali care așteaptă provocarea, și biserici sensibilizate de Dumnezeu pentru lucrarea mondială. Cuvântul Lui aleargă cu iuțeală mare către marginile pământului (Ps 147:15), Fiul Omului este aproape, este chiar la uși (Mat 24:33). Sunt încredințat că Acela care a început în noi această bună lucrare, o va isprăvi până în ziua lui Isus Hristos (Fil 1:6), căci credincios este Dumnezeu care ne-a chemat (1Cor 1:9). Înălțați Domnului rugăciuni cu un impact mondial.

Ruben Dubei, Director Executiv Wycliffe România

Alte articole din partea directorului