Un ospăț necurmat – Tabita Vlassa

,

Toate zilele celui nenorocit sunt rele, dar cel cu inima mulţumită are un ospăţ necurmat. Proverbele 15:15

Dragi frați și surori,

Vă salut în numele sfânt al Domnului nostru Isus Hristos prin care avem viață în trupul, sufletul și duhul nostru. Prin credința în acest nume nu doar trăim, ci și biruim totul.

În aceste câteva rânduri nu doresc decât să aduc mulțumiri lui Dumnezeu și vouă tuturor care ne încurajați și susțineți în multe feluri. Am fost binecuvântați anul acesta prin rugăciunile și dărnicia multora. Am văzut cum lună de lună Dumnezeu ne poartă de grijă. De trei ani de când sunt în biroul Wycliffe România din Oradea, pot să spun că sunt mereu surpinsă de modul în care Dumnezeu completează continuu cu resurse financiare. Mulți ani am fost obișnuită să lucrez având o siguranță materială, salariu mare, nu puteam să îmi imaginez de unde ar putea să vină aici atâtea finanțe de câte e nevoie într-o lună, să nu mai zic de ani. Dar Dumnezeu are căile Lui, oamenii Lui și toate posibilitățile în ciuda îndoielilor noastre.

Mă bucur ca anul acesta am putut să ne desfășurăm munca în condiții normale, să mergem la birou, să ne întâlnim unii cu alții. Am putut chiar și organiza tabăra de misiune în luna august. Acolo am legat prietenii cu oameni aleși la suflet care au format un grup de rugăciune unde împărtășesc zilnic diverse nevoi. Această inițiativă a lor ne-a încurajat să ne întâlnim cu ei și cu alți frați și surori, o dată pe lună pe Zoom, la rugăciune pentru misionari și lucrarea de traducere a Bibliei. Mulțumim Domnului pentru dragostea Lui care ne unește pe toți să avem părtășie unii cu alții așa cum putem și de la distanță. Dacă doriți să vă rugați împreună cu noi, vă invităm la această întâlnire care are loc în a doua zi de luni a fiecărei luni. Am pregătit și calendarul de rugăciune pentru popoarele fără Biblie pentru anul 2022. Încă nu îl avem tipărit, dar se poate descărca de pe site-ul asociației, secțiunea „Roagă-te”.

Mulțumim Domnului pentru că ne-a dat sănătate și putere în munca noastră zilnică. Pe lângă activitățile regulate pe care le fac în birou, ajut unde este nevoie. În luna octombrie, s-a început proiectul de traducere a Bibliei în Rromani standard și am ajutat la configurarea laptop-urilor traducătorilor. De asemenea, continui să lucrez și la proiectul SooSL. În ultimele luni, am colaborat strâns cu echipa să putem oferi utilizatorilor posibilitatea de a-și actualiza dicționarele în limbajele semnelor publicate online, direct din aplicația desktop.

Încheiem anul acesta cu inima plină de recunoștință și cu încrederea că Domnul va fi cu noi în toate zilele, până la sfârșitul veacului.

Sărbători binecuvântate cu Domnul Isus!

Tabita Vlassa