Familia Taciuc

Familia Taciuc
Familia Taciuc

„Dumnezeu, prin Cuvântul Său, ne-a pus pe inimă încă de la începutul căsătoriei noastre o astfel de lucrare misionară. În timpul celor patru ani de studiu din cadrul Centrului de Instruire Biblică Betleem Iaşi, am continuat să ne rugăm şi să mijlocim în direcţia aceasta a unei posibile lucrări. Am observat cum Dumnezeu deschide uşile treptat atunci când consideră vremea ca fiind potrivită. Astăzi, mai mult ca oricând, mijloacele tehnice sunt folosite pe scară largă în procesul de traducere a Scripturii.

 

Misionarii care sunt distribuiţi în zonele pădurilor ecuatoriale din Papua Noua Guinee au nevoie de energie electrică produsă local, comunicaţii radio cu centrul de misiune, suport tehnic, iar toate acestea, pentru că traducerea Scripturii se realizează mai uşor folosind calculatoare decât prin metoda clasică de scriere pe hârtie. De cele mai multe ori, traducătorii se confruntă cu popoare care nu au o limbă scrisă, ci doar vorbită. Ei au nevoie să prezinte oamenilor Scriptura în format audio înregistrat. Numai astfel, băştinaşii acelor locuri pot cunoaşte adevărul Scripturii şi mântuirea care vine numai prin credinţa în Domnul nostru Isus Hristos.”

 

Marius și Mihaela Taciuc slujesc într-un rol de sprijin tehnic pe câmpul de misiune din Papua Noua Guinee, țară aflată în zona Pacific.

Vă invităm să vă alăturați lor!


Donează pentru familia Taciuc

 

Scrisori de informare – familia Taciuc

 

Materiale video – familia Taciuc
    Acum este momentul potrivit pentru a te implica

    Susține un misionar sau unul dintre proiectele Wycliffe România

    Abonare la buletinele Wycliffe
    Abonează-te pentru a primi știri despre misiune, vești și motive de rugăciune din partea membrilor Wycliffe România.

    wycliffe.ro folosește cookie-uri. Vă recomandăm să permiteți activarea acestora pentru a vă bucura de o experiență cât mai placută.