Familia Dumitriu

Familia Dumitriu
Familia Dumitriu

Hajni și Mihai fac parte din Biserica Baptistă Speranța Oradea și sunt membri Wycliffe România din 2011, respectiv 2013. S-au căsătorit în 2013. După câțiva ani de slujire în biroul Wycliffe România, facilitând lucrarea celorlalți misionari, a venit timpul ca și ei să ia parte la lucrarea directă de pe câmpul de misiune. În ianuarie 2017 ei au plecat în Papua Noua Guinee (PNG), cu dorința de a sluji pe termen lung (cel puțin 3-4 ani), în domeniul “Promovarea Folosirii Scripturii”.

Papua Noua Guinee este situată în zona Pacific, la granița cu Asia de Sud-Est și este una din țările cu cele mai mari nevoi privind accesul la Biblie în limba maternă, și de lucrători în domeniul promovării folosirii Scripturii. În această țară se vorbesc peste 800 de limbi diferite, fiind țara cea mai diversificată lingvistic din lume. 20% dintre limbile lumii fără acces la Scriptură sunt în PNG.

Având în vedere acestă nevoie, familia Dumitriu, sprijinită în rugăciune și financiar de frați și surori ca dumneavoastră, dorește ca Împărăția Domnului să fie extinsă până la marginile pământului, chiar și până în PNG. Vă invităm să vă alăturați lor!

Dacă doriți să primiți scrisorile de informare ale familiei Dumitriu abonați-vă aici.


Donează pentru familia Dumitriu

 

Scrisori de informare – familia Dumitriu

 

Materiale video – familia Dumitriu

 

 

    Acum este momentul potrivit pentru a te implica

    Susține un misionar sau unul dintre proiectele Wycliffe România

    Abonare la buletinele Wycliffe
    Abonează-te pentru a primi știri despre misiune, vești și motive de rugăciune din partea membrilor Wycliffe România.

    wycliffe.ro folosește cookie-uri. Vă recomandăm să permiteți activarea acestora pentru a vă bucura de o experiență cât mai placută.