Familia Cuceuan

Familia Cuceuan
Familia Cuceuan

Ionuț și Daniela Cuceuan sunt din Zalău și au devenit membrii Wycliffe în 2010 respectiv 2011, în parteneriat cu Agenția Penticostală de Misiune Externă (APME) și biserica lor locală, Biserica Penticostală Noua Speranță. După pregătirea lor în Anglia în 2011 la ETP (Programul European de Pregătire) ei au fost pentru 6 luni în Kenya şi apoi în Etiopia de la începutul anului 2013.  Din octombrie 2015 ei sunt în România.  Ionuț slujește cu jumătate de normă în echipa de birou în domeniul Resurselor Umane, continuând să slujească cu jumătate de normă proiectelor pentru surzi din Tanzania. Daniela slujește de asemenea în echipa de birou Wycliffe România în domeniul Promovare, Comunicare, Media.

Ei au slujit 3 ani în lucrarea de traducere a Bibliei pentru surzi în Etiopia și Tanzania. Surzii sunt un grup de oameni unici, cu un limbaj (Limbajul Semnelor) şi o cultură specifică. De Vestea Bună a Evangheliei se bucură doar o mică parte din aceşti oameni.


Donează pentru familia Cuceuan

 

Scrisori de informare – familia Cuceuan

 

Materiale video – familia Cuceuan
    Acum este momentul potrivit pentru a te implica

    Susține un misionar sau unul dintre proiectele Wycliffe România

    Abonare la buletinele Wycliffe
    Abonează-te pentru a primi știri despre misiune, vești și motive de rugăciune din partea membrilor Wycliffe România.

    wycliffe.ro folosește cookie-uri. Vă recomandăm să permiteți activarea acestora pentru a vă bucura de o experiență cât mai placută.