Scrisoare de informare și rugăciune / iulie 2021 – Tamara B

„mai mult decât cerem sau gândim noi”

Luna aceasta, am participat la un eveniment evanghelistic și dintre toate versetele amintite, am rămas cu Efeseni 3:20 care avea să se întâmple la scurt timp după. Dumnezeu a deschis uși unde nici nu m-aș fi putut gândi și am primit încurajări de la copii ai lui Dumnezeu pe care nu știu dacă îi voi mai vedea vreodată. Dacă în scrisoarea precedentă nu știam în ce lună îmi iau zborul, acum vin și vă rog să vă rugați să plec la jumătatea lui august.

Motivul pentru care trebuie să merg așa curând este că la începutul lui septembrie ar trebui să fiu la un atelier practic pe domeniul traducerii în Sudanul de Sud și aici vor participa atât misionari cât și localnici. Dar până la acest eveniment am nevoie de un timp de acomodare cu aerul, apa, mâncarea și locul unde voi sta. În perioada pandemiei astfel de ateliere au loc foarte rar, așadar nu se știe când va mai fi posibil. Având în vedere că aplicarea pentru viză se face cu două săptămâni înainte de plecare, iar carantina durează zece zile și atelierul nu poate fi online, procesul de aplicare ar trebui început de săptămâna care vine.

Din punct de vedere uman, există impedimente. Din punctul lui Dumnezeu de vedere, toate se împlinesc la timpul potrivit în acord cu planul Lui perfect. Și pentru că sunt parte din planul Său, stau liniștită și continui pregătirea pentru plecare știind că „hotărârea Domnului, aceea se împlinește”.

Totuși, în hotărârea Lui suntem incluși și noi, iar în Biblie, ceea ce la noi este cunoscută ca rugăciunea domnească are la început cuvintele „facă-se voia Ta” ceea ce ne arată că, deși El Își are planul Său, noi tot suntem chemați să ne rugăm ca El să înfăptuiască ce are de gând. Astfel, vă chem la rugăciune împreună cu mine ca Domnul să Își ducă la îndeplinire și această parte din plan, așa încât să pot ajunge în Juba curând, teafără, cu actele în regulă și Domnul să completeze și bugetul lunar prin angajamente din partea bisericilor și fraților care doresc să devină parteneri în această lucrare. Dacă doriți să vă alăturați echipei de susținători, găsiți detalii pentru donații mai jos. Vă mulțumesc tuturor celor care v-ați rugat până acum: Domnul a răspuns la multe și va continua să răspundă la timpul Lui. Domnul vine, iar noi să Îi grăbim venirea!

Cu dragoste frățească în Domnul,

Tamara Bordiciuc