Să mergem la Betleem…

Dragi frați și surori, stimați parteneri în lucrare,

Vă mulțumim tuturor că ați fost parte a lucrării de traducere a Bibliei prin rugăciunile și dărnicia dumneavoastră. Activitatea Wycliffe România din anul 2023 a fost posibilă datorită contribuției fiecăruia și Îi mulțumim Domnului că ne-a binecuvântat cu astfel de oameni, biserici și organizații partenere, cu astfel de lucrători și prieteni. Domnul să răsplătească fiecăruia!

După ce au plecat îngerii de la ei către cer, păstorii și‑au zis unii altora: „Să mergem până la Betleem și să vedem ce s‑a întâmplat și ce ne‑a făcut cunoscut Domnul!” Luca 2:15 (EDCR)

Cu ocazia sărbătorii nașterii Domnului Isus și a sfârșitului de an, vă urăm sărbători binecuvântate cu pace și bucurie în suflet. Când păstorii au aflat vestea bună transmisă de îngerul Domnului și-au lăsat turma pe câmp și au plecat în grabă să-l caute pe pruncul născut în iesle. Îndemnul nostru pentru noi toți este să ne oprim din alergarea și rutina noastră de zi cu zi, și să ne îndreptăm atenția spre Betleem, spre pruncul născut în iesle, spre Lumina lumii. Avem ocazia să celebrăm din nou nașterea Mântuitorului și dăm slavă Domnului pentru lucrarea măreață de mântuire a întregii lumi!

Mesia s-a născut pentru noi și întreaga omenire! Să nu ne temem, ci să ne bucurăm și să ducem mai departe vestea bună.

Sărbători binecuvântate!

Ionuț Cuceuan, din partea echipei Wycliffe România