Rugăciuni din Scriptură pentru popoarele lumii

„Rugăciuni din Scriptură pentru popoarele lumii” este un ghid pe care îl poți folosi să te rogi pentru orice limbă și orice popor.

popoare neatinse si fara Biblie
Alege un popor neatins cu Evanghelia și fără Biblie și inserează numele lui în rugăciuni cu versete din Scriptură.

Deschide ghidul în format electronic Descarcă ghidul pentru imprimare

Această broșură este un instrument pentru a declara adevărul lui Dumnezeu asupra oamenilor care trăiesc în întuneric. Prin rugăciune, poţi cultiva pământul stâncos al inimilor împotrivitoare Evangheliei și pregăti popoare întregi pentru a primi vestea bună a lui Isus Hristos. Cunoscând dorinţa lui Dumnezeu ca toate popoarele să-L cunoască (1 Timotei 2: 4; Apocalipsa 7: 9), roagă-te cu credinţă, cerând popoarele neatinse pentru Împărăţia lui Dumnezeu. Toate rugăciunile din această resursă sunt bazate pe textul biblic. Rugându-te folosind Scriptura înseamnă să te rogi după voia lui Dumnezeu. Când te rogi folosind textul Scripturii, poţi ști cu toată siguranţa că te rogi ceea ce este în inima lui Dumnezeu.

Rugăciunea funcționează! Rugăciunea este slujire! Rugăciunea duce la slujire! Rugăciunea este slujirea!

„Rugăciunea nu trebuie privită ca o datorie care trebuie îndeplinită, ci mai degrabă ca un privilegiu de care trebuie să te bucuri, o rară încântare care dezvăluie întotdeauna noi frumuseți.” E.M. Bounds