Rugăciuni din Scriptură pentru popoare fără Evanghelie

,

Rugăciunea este vitală pentru lucrarea de traducere a Bibliei. Am văzut vieți schimbate, inimi și comunități întregi transformate ca urmare a rugăciunii specifice ca Dumnezeu să se facă cunoscut printre națiuni. Rugăciunea este puternică și este un mod în care Dumnezeu ne-a invitat să ne alăturăm în lucrarea Sa.

Dar cum ne putem ruga când nu știm ce să ne rugăm, sau mai bine zis, pentru ce lucruri noi să ne rugăm? Viața noastră de rugăciune poate fi monotonă dacă ne rugăm aceleași lucruri din nou și din nou. Așa se poate întâmpla atunci când ne rugăm pentru un popor care așteaptă traducerea Bibliei în limba lor. Actualizarea datelor pentru un popor poate fi rară și nu știm ce lucruri noi să Îi cerem lui Dumnezeu. Dar Dumnezeu știe. Când folosim cuvintele lui Dumnezeu rugându-ne cu Scriptura, ne aliniem cu inima Lui și ne rugăm conform voinței Sale. Cum putem da vieții noastre de rugăciune o nouă semnificație? Deschide Biblia și lasă cuvintele lui Dumnezeu să fie rugăciunea ta.

Vă punem la dispoziție o listă cu rugăciuni inspirate din Noul Testament pe care le puteți folosi pentru a vă ruga pentru orice popor care are nevoie de Evanghelie.

Descarcă rugăciunile grupate pe categorii: