Roagă-te cu noi

Doar Cuvântul lui Dumnezeu și sufletele oamenilor sunt veșnice, deci acestea sunt cele mai prețioase lucruri de pe planetă. Roagă-te ca Dumnezeu să te folosească pentru a crea legături între Cuvântul lui Dumnezeu și sufletele oamenilor. Asta înseamnă să te rogi în Numele lui Isus.

Rugăciunea extremă, Greg Pruett
 • 20
  IUL

  Astăzi ne rugăm pentru:

  Obiective strategice de rugăciune pentru relația cu bisericile

  Marea Britanie și Irlanda, Europa

  Echipa Wycliffe UK & Irlanda a stabilit obiective de rugăciune pentru planul lor strategic de relații cu bisericile. Să ne rugăm împreună cu ei pentru:

  • Voluntari motivați și pregătiți să vorbească în biserici, pentru ca oamenii să audă despre mișcarea de traducere a Bibliei;
  • Dumnezeu să le dăruiască înțelepciune și discernământ în ceea ce vor prezenta bisericii, astfel încât să se înțeleagă chemarea adecvată la acțiune;
  • Mai multe biserici să fie motivate să doneze cu generozitate;
  • Relații puternice care să permită bisericilor să se implice în mișcarea de traducere a Bibliei;
  • Un număr tot mai mare de biserici care să dorească parteneriate de lungă durată cu Wycliffe UK & Ireland, pentru ca tot mai mulți oameni să audă despre traducerea Bibliei.

PDF

Tipărește buletinul sau vizualizează-l în format PDF

Email

Primește buletinul de rugăciune prin email

Aplicație pe telefon

Accesează rapid motivul zilei în aplicația „Roagă-te pentru națiuni”

Grup de rugăciune Wycliffe

Te invităm la o rugăciune unită pentru lucrarea de traducere a Bibliei. Conectează-te cu noi pe Zoom, în a doua zi de luni a fiecărei luni.

Rugăciunea Wycliffe România 2025

Rugăciunea este temelia pe care construim și strategia pentru înaintarea lucrării de traducere. Participă la inițiativa RUGĂCIUNEA 10:02!

24 popoare pentru 12 luni

Calendar de rugăciune pentru popoare fără Biblie 

Dăruiește speranță celor care nu au experimentat dragostea lui Dumnezeu prin Scriptură în limba lor. Roagă-te în fiecare lună pentru două popoare care nu au încă nici un verset tradus.

Rugăciunea ta face o diferență pentru eternitate – pentru oameni, familii și comunități din întreaga lume.