Nevoie de personal medical în Papua Noua Guinee

Managerul clinicii de la baza misionară SIL din Ukarumpa, Papua Noua Guinee, ne transmite următorul mesaj:

„Vă scriu pentru a aduce în atenția voastră nevoia de mai mult personal medical la clinica noastră SIL, care deservește nevoile medicale atât ale misionarilor, cât și ale locuitorilor din Papua Noua Guinee. Pentru aceia dintre voi care sunteți nefamiliarizați cu felul în care clinica noastră este organizată, dați-mi voie să vă explic.

Avem două clinici într-una singură.  O clinică este pentru localnicii din Papua Noua Guinee.  Această clinică este subvenționată de guvern și este deservită de personal din Papua Noua Guinee, dar și de personal medical expatriat. Această clinică are o zonă de acoperire cu o populație de aproximativ 10.000 de persoane. În această clădire a clinicii avem o varietate de secții, cum ar fi o secție de maternitate foarte activă, una pentru tuberculoză, una pentru imunizare, precum și unități mobile medicale care se deplasează în satele mai îndepărtate din zonă. Prioritatea acestei clinici este de a fi mâinile vindecătoare ale lui Isus pentru acești oameni și de a împărtăși Evanghelia lui Hristos cu fiecare ocazie pe care o avem.

Cea de-a doua clinică SIL este pentru expatriați, misionari SIL, misionari de la alte organizații misionare și alte persoane care se află în Papua Noua Guinee pentru afaceri. În această clinică beneficiem de un nivel medical mai ridicat de testări, cum ar fi prin ultrasunete sau raze X, precum și de un laborator complet echipat. Pacienții din Papua Noua Guinee care vin la clinica noastră pentru îngrijiri medicale au acces la aceste facilități de testare la un preț foarte redus. Prioritatea acestei clinici este de a asigura nevoile medicale ale misionarilor, astfel încât aceștia să rămână sănătoși și să aibă o lucrare misionară eficientă în Papua Noua Guinee. Această clinică, oferă, de asemenea, servicii de laborator și diagnosticare la un nivel superior, pe care locuitorii din Papua Noua Guinee nu le-ar putea obține în altă parte. Există o cantitate semnificativă de slujire prin intermediul clinicii noastre!

Vreau să vă vorbesc despre nevoia noastre de personal de la clinică, pentru a fi în atenția voastră. Mai jos este o listă a posturilor, cu nevoia urgentă de a fi ocupate de misionari cu normă întreagă.

**indică cea mai urgentă nevoie

**3 doctori, de preferat 1 medic pediatru

**2 medici stomatologi

1 asistent medical

1 terapeut ocupațional – ar ajuta, de asemenea, la școală part time

1 terapeut logoped – principala activitate ar fi la școală

3 asistente

** 1 farmacist

** Manager – part time

Mai jos găsiți link-urile la unele dintre video-urile de promovare pe care le-am realizat în ultimii ani. Le puteți împărtăși oricui este interesat în a sluji în Papua Noua Guinee sau le puteți urmări pentru a vă face o idee despre contextul în care lucrăm.

Vă mulțumim pentru rugăciunile voastre în timp ce slujim împreună pentru a duce Evanghelia lui Isus tuturor oamenilor prin intermediul lucrării de susținere a traducerii Bibliei!”

Dacă Dumnezeu vă pune pe inimă să vă alăturați acestei echipe, vă rugăm să ne contactați.