Motive Rugăciune Misiune | 9-15 ianuarie 2020

Proiectele de alfabetizare: Asia
Lumi M. va călători săptămâna viitoare spre graniță pentru întâlnirea cu echipa proiectului de alfabetizare din țara vecină. Rugați-vă pentru echipă să poată comunica în dragoste și în același timp să aibă priceperea necesară să clarifice ceea ce este nevoie pentru ca proiectul de alfabetizare să continue spre gloria Domnului. Cazarea nu e confirmată încă. Rugați-vă să aibă cel puțin o camera spațioasă în care să se desfășoare întâlnirile și rugați-vă pentru protecție atât în timpul călătoriilor cât și în timpul întâlnirilor.

Actualizarea site-ului Alianței Globale Wycliffe: Global
Alianța Globală Wycliffe intenționează să lanseze o nouă versiune a site-ului www.wycliffe.net în ianuarie 2020. Lăudați-L pe Dumnezeu și rugați-vă pentru oamenii care lucrează din greu pentru a finaliza acest lucru. Scopul noului website este de a furniza resurse, de a sprijini liderii din organizațiile Alianței și de a întări comunicarea. Rugați-vă ca Dumnezeu să folosească website-ul pentru a încuraja și crește comunicarea între lideri. Cereți-I lui Dumnezeu să ajute și să îi ghideze pe oamenii care lucrează la interfața și conținutul site-ului.

Procesul de verificare a Scripturilor creează unitate: Papua Noua Guinee
Lăudați-L și aduceți mulțumiri Domnului pentru procesul de verificare cu consultantul folosit în traducerea Scripturii. Un consultant în traducere parcurge cu atenție traducerea cu echipa de traducere și cu alții, verificând acuratețea, claritatea și naturalețea. Împreună, caută omisiuni, idei neadecvate sau posibile concepții greșite. Ședințele de verificare oferă oportunitatea unică pentru persoanele din comunitățile lingvistice și denominațiile bisericii de a consolida relațiile și de a lucra împreună. Aceasta dezvoltă și întărește prietenii, sporește utilizarea limbajului și creează o mai bună înțelegere a semnificației Scripturilor. Unitatea este favorizată și întărită.

Lucrând în comunitate pentru a păstra limbile: Filipine
Un sistem de scriere este o reprezentare vizuală a unei limbi. Unele limbi din Filipine nu au sisteme oficiale de scriere. Departamentul de Educație, Komisyon sa Wikang din Filipine și Asociația Traducătorilor din Filipine lucrează împreună pentru crearea sistemelor oficiale de scriere pentru păstrarea și promovarea acestor limbi. Rugați-vă pentru înțelepciune și îndrumare, deoarece echipa lucrează împreună. Cereți-I lui Dumnezeu ca lucrătorii să-și unească inimile și mintea în timp ce servesc aceste comunități lingvistice.

Rugăciunea ca strategie: Europa
Organizațiile europene de traducere a Bibliei caută noi modalități de a încuraja rugăciunea. Ei caută să afle mai multe despre teologia rugăciunii și despre cum să devină parte a mișcărilor de rugăciune. Aceasta implică învățarea și încorporarea unor noi moduri de rugăciune în grupuri mari și mici, organizarea de evenimente de rugăciune și utilizarea rețelelor de socializare pentru a trimite cereri de rugăciune către mijlocitori. Cereți-I lui Dumnezeu să creeze o comunitate mondială care se roagă stăruitor pentru traducerea Bibliei.

Dezvoltarea comunității: Thailanda, Singapore
În parteneriat cu Wycliffe Singapore, Fundația Wycliffe Thai construiește un nou birou folosind cărămizi de lut. Acest proiect de construcție este o ocazie pentru activități de dezvoltare a comunității în diverse locuri. Rugați-vă pentru putere și unitate, în timp ce voluntarii lucrează împreună. Ei provin din biserici, școli și organizații partenere pentru a face cărămizi și pentru a construi structurile. Cereți înțelepciune și îndrumare de la Dumnezeu pentru membrii personalului Wycliffe Thailanda și Wycliffe Singapore, deoarece promovează această metodă durabilă de construire în comunitățile thailandeze.

Munca în comunitate: Peru
Reprezentanții organizației COMIBAM din Alianța Globală Wycliffe, a altor organizații partenere și a diferitelor misiuni s-au întâlnit recent cu Adolfo Betancourt, directorul SIL pe zona America. Adolfo este și membru al Bordului internațional al COMIBAM. Aceștia au discutat cum să coopereze pentru a sluji poporului indigen din Peru și să recruteze mai mulți latini pentru a lucra în traducerea Bibliei și în domeniile conexe din America. Dorința lor este să dezvolte și să consolideze relațiile dintre organizațiile Alianței Globale Wycliffe, SIL, biserici și altele din întreaga Americă. Rugați-vă ca aceste eforturi combinate să servească în mod eficient comunitățile indigene din America.