Motive Rugăciune Misiune | 7-13 iunie 2018

Susținere în lucrare: Asia

Una dintre scopurile pentru care se întorc misionarii acasă este ca în perioada scurtă pe care o petrec acasă, să se poată conecta cu partenerii care susțin lucrarea de misiune. Bisericile și persoanele care sunt parte vitală a lucrării lui Dumnezeu așteaptă să primească vești despre lucrarea misionarului. Rugați-vă pentru Lumi, care slujește în Asia în domeniul alfabetizării. Aceasta va călătorii spre Anglia pentru a-și întâlni susținătorii din lucrarea ei. Rugați-vă pentru un timp bun în care să împărtășească provocările lucrării și deschidere din partea susținătorilor ca să susțină pe mai departe această slujire.
Tabăra de odihnă: România

Tabăra Membre Care este organizată anual de PIM și aduce împreună slujitori tineri, familiști și nu numai la un timp de odihnă fizică și spirituală. Rugați-vă împreună cu noi pentru toți participanții taberei, să aibă un timp cu adevărat de zidire în părtășie unii cu alții și în Cuvântul Domnului. Rugați-vă pentru noi ca organizație și pentru organizațiile partenere, căci avem nevoie de călăuzire și înțelepciune în pregătirea acestei tabere. Dorim să vedem prezența lui Dumnezeu la lucru în viețile slujitorilor care au nevoie de înviorare și îmbărbătare în vederea unei slujiri mai eficiente.

 

Întâlniri cu liderii de la Societatea Biblică a Surzilor: România

Săptămâna aceasta Wycliffe România va avea bucuria să întâmpine reprezentanți de la Deaf Bible Society (Societatea Biblică a Surzilor) alături de GSLT (Echipa Globală pentru Limbajele Semnelor) și proiectul TBSR (Traducerea Bibliei pentru Surzii din România) la un timp de cunoaștere și discuții cu privire la proiectul care se desfășoară în România și alte proiecte pentru Surzi. În aceste întâlniri vor fi prezenți Surzi și auzitori. Rugați-vă pentru înțelepciune și o bună comunicare. Rugați-vă pentru viitorul proiectului TBSR dar și al altor proiecte globale. Rugați-vă ca aceste întâlniri să fie cu rod și spre creșterea comunității creștine de Surzi din întreaga lume.
Tabăra de lingvistică: Taiwan

Lăudați-l pe Domnul pentru cei 20 de studenți care au participat la tabăra de lingvistică Wycliffe din Taiwan, pe perioada 4-6 mai. Această tabără a fost concepută pentru tineri, și pentru introducerea lor în lingvistică, cultură și traducerea Bibliei. Rugați-vă ca ceea ce au învățat să le crească dorința de a afla mai multe despre traducerea Bibliei și despre modul cum ar putea participa.
Curs intensiv de ebraică: Filipine

În parteneriat cu Fundația 4220, Seminarul biblic din Filipine și Institutul pentru Limbi și Traduceri Biblice, Wycliffe Filipine va organiza un program biblic de ebraică, începând cu cartea Geneza, în perioada 23 iulie – 3 august. Sunt doar 20 de locuri disponibile (aplică pentru curs aici). Rugați-vă pentru cei 20 de studenți care vor fi supuși acestei pregătiri intense și să rămână cu ceea ce au învățat. Rugați-vă pentru organizatori și facilitatori să aibă o viziune comună care să sprijine și să îi ajute pe studenți să aibă viziunea de a sluji Domnului în traducerea Bibliei.
Proiectul de povestire din sudul Thailandei: Thailanda

Lăudați-L pe Dumnezeu pentru cele 14 povestiri orale din Biblie, care au fost verificate și aprobate de consultanți. Rugați-vă pentru echipă, care caută doi oameni care nu cunosc vestea bună a lui Isus, ca ei să facă citirile inițiale. Rugați-vă ca aceste povestiri să fie împărtășite pentru a proclama vestea bună a lui Isus oamenilor din sudul Thailandei.
Misiune în domeniul medicinei pe termen scurt: Taiwan, Papua Noua Guinee

O echipă medicală condusă de un dentist taiwanez a mers în misiune pe termen scurt între 21 și 31 mai în satul Yagiap din Papua Noua Guinee, unde un membru al personalului Wycliffe din Taiwan a slujit mai mult de 10 ani. Echipa a fost invitată de consiliul satului. Lăudați-l pe Dumnezeu pentru vizele acordate, pentru deplasările sigure și pentru tranziția bună în țară. Mulțumiți Domnului pentru vindecarea spirituală și fizică a poporului Yagiap.