Motive Rugăciune Misiune | 28 iunie-4 iulie 2018

Să susținem lucrătorii: România

Dăm slavă lui Dumnezeu pentru buna organizare a taberei de refacere care a avut loc la Șăulia cu scopul de a încuraja, zidi și restaura spiritual și fizic lucrătorilor care aveau nevoie de aceasta. La această tabără au participat atât tineri, familii cât și vârstnici care au experimentat dragostea și odihna lui Dumnezeu. Rugați-vă pentru cei care trec prin greutăți cu lucrarea și familia. Sunt felurite daruri și slujiri, iar fiecare slujire își are provocările ei. Rugați-vă ca Dumnezeu să întărească pe mai departe slujitorii Săi credincioși.

 

Vino în tabăra de misiune: România

Tabăra de misiune se apropie cu pași repezi și avem nevoie de susținerea voastră în rugăciuni. Rugați-vă pentru ultimele pregătiri, pentru cei care s-au înscris și pentru protecție în călătorii. Dacă dorești să participi și tu, înscrie-te acum! Vino și vezi cum Dumnezeu te poate încuraja și provoca să începi o aventură cu El.
Conferința Traducerea Bibliei pentru Parteneri: Papua Noua Guinee

Asociația de Traducere a Bibliei din Papua Noua Guinee (ATBPNG), în parteneriat cu SIL International, va găzdui „Conferința Traducerea Bibliei pentru Parteneri” din 18 până în 20 iulie în orașul Lae, Papua Noua Guinee. Scopul acestei consultări este de a reuni liderii bisericii din Papua Noua Guinee pentru un timp de împărtășire, părtășie, timp în care vor putea să se asculte unii pe alții și să ia în considerare căile de a lucra împreună în traducerea Bibliei. Rugați-vă pentru discernământ și înțelepciune în timp ce organizatorii planifică și gestionează procesele și logistica pentru consultare. Rugați-vă ca Duhul Sfânt să le dea pricepere și discernământ celor care conduc și facilitează această întâlnire de trei zile.
Liderii Bisericii care participă la consultare: Papua Noua Guinee

Mulțumim Domnului pentru fiecare dintre liderii bisericii care au fost invitați în mod special să participe la „Conferința Traducerea Bibliei pentru Parteneri” în perioada 18-20 iulie în Lae, Papua Noua Guinee. Rugați-vă să nu fie piedici în participarea lor. Rugați-vă ca fiecare să vină pregătit să contribuie și să participe pe deplin. Rugați-vă ca Dumnezeu să-i păzească pe toți care vor călători la această întâlnire. Rugați-vă să nu fie vreo întrerupere a zborurilor și toată lumea să călătorească conform planurilor. Cereți Domnului vreme bună și favorabilă în acest timp.
Mandatul în derulare în misiunea lui Dumnezeu: Papua Noua Guinee

Rugați-vă ca toți cei care participă la „Conferința Traducerea Bibliei pentru Parteneri” și timpul în care se vor asculta unii pe alții, rugați-vă pentru claritate în înțelegerea a ceea ce se comunică. Rugați-vă pentru călăuzirea lor în elaborarea obiectivelor să fie clare și realizabile iar planurile pentru traducerea Bibliei în Papua Noua Guinee să continue. Rugați-vă pentru curajul și resurse de care au nevoie pentru a realiza aceste planuri. Rugați-vă ca Biserica din Papua Noua Guinee să înțeleagă și să-și accepte în mod clar responsabilitatea în calitate de partener în mandatul de traducere a Bibliei în misiunea lui Dumnezeu. Conferința se va desfășura în perioada 18-20 iulie, în orașul Lae, Papua Noua Guinee.
Pasiune și zel reînnoit: Papua Noua Guinee

Rugați-vă pentru „Conferința Traducerea Bibliei pentru Parteneri” din 18 până la 20 iulie în orașul Lae, Papua Noua Guinee, să se concentreze asupra principalelor aspecte și subiecte pentru mișcarea de traducere a Bibliei, să progreseze cu pasiune și zel reînnoit. Rugați-vă că noi strategii și inovații să fie descoperite și îmbrățișate în stimularea creșterii și extinderii proaspete a traducerii Bibliei. Rugați-vă pentru dezvăluiri și descoperiri, iar cei implicați în sfătuire să descopere noi căi pentru a oferi ce este nevoie în traducerea Bibliei.

 

Importanța Scripturii în limba maternă: Papua Noua Guinee

Există o serie de obiective dorite pentru „Conferința Traducerea Bibliei pentru Parteneri” planificată pentru perioada 18-20 iulie în orașul Lae, Papua Noua Guinee. Unul dintre ele este să se ia în considerare importanța traducerii Bibliei. Rugați-vă ca liderii bisericii care participă la întâlnire să vadă valoarea Scripturii în limba maternă care va putea întări și zidi biserici puternice în Papua Noua Guinee. Rugați-vă ca, prin această întâlnire, să fie dezvoltate și construite relații mai puternice și mai durabile pentru viitoarele activități de traducere a Bibliei în țară.