Motive Rugăciune Misiune | 12-18 sept 2019

Parteneri în Misiune (PIM)
Rugați-vă pentru Parteneri în Misiune (PIM), o colaborare între 20 de organizații misionare din România. Astăzi are loc o întâlnire între coordonatori și parteneri la care participă și Ruben Dubei. Rugați-vă pentru planificarea unei conferințe cu liderii bisericilor din România și pentru o colaborare mai mare cu bisericile. Rugați-vă pentru înțelepciune în coordonarea acestui parteneriat după planurile lui Dumnezeu.

Un nou spațiu pentru birouri: Wycliffe România
În a doua jumătate a lunii septembrie Wycliffe România se va muta la noul birou. Suntem încă în procesul de a cumpăra spațiul, plătim jumătate acum, și jumătate în rate. Rugați-vă ca Domnul să se îngrijească de fondurile necesare să putem plăti ratele la timp. Mulțumim Domnului pentru posibilitatea de a avea spațiul nostru și să nu mai plătim chirie.

Povestirea orală a Bibliei: Malaezia
Lăudați-L pe Dumnezeu pentru atelierul de Povestire orală a Bibliei organizat de Wycliffe Malaezia pentru un grup de limbi din Malaezia, în perioada 19 – 23 august. Cereți de la Dumnezeu unitatea în duh în timp ce participanții se întorc la proiectele lor și lucrează cu echipele lor. Rugați-vă să aplice ceea ce au învățat la atelier.

Înregistrarea audio a Noului Testament Amis: Taiwan
După finalizarea înregistrării audio a Noului Testament în limba Tao, următorul proiect de înregistrare Wycliffe Taiwan va fi Noul Testament în limba Amis. Ambele limbi sunt limbi indigene din Taiwan. Înregistrarea va fi programată după pregătirea echipei locale de înregistrare. Rugați-vă pentru lucrările de pregătire cu comunitatea Amis și bisericile locale. Cereți-I lui Dumnezeu să unească inimile și mințile comunității Amis, Wycliffe Taiwan și partenerii.

Sărbători de dedicare a Noului Testament: Asia de Sud
Lăudați-L pe Dumnezeu pentru două sărbători de dedicare a Noului Testament care vor avea loc în luna octombrie în Asia de Sud. Rugați-vă pentru echipa care lucrează la programul sărbătorilor. Există detalii importante în coordonarea programelor. Cereți-I lui Dumnezeu o colaborare bună și înțelepciune pentru echipă. Rugați-vă pentru bucurie și înțelegere, în timp ce oamenii primesc Cuvântul lui Dumnezeu în propria limbă.

Încurajând rugăciunea: Coreea de Sud
Traducerii Biblie Globali (GBT) din Coreea de Sud prețuiesc rugăciunea. În timpul lor de rugăciune zilnic, personalul se roagă timp de o oră pentru nevoile din Coreea, lume și traducerea Bibliei. De asemenea, ei se roagă pentru motive importante de rugăciune de la GBT, cum ar fi parteneriatele lor cu bisericile și alte organizații. GBT își invită partenerii să participe la rugăciune. Rugați-vă ca pasiunea și dorința de rugăciune a GBT să servească drept model pentru alții. Rugați-L pe Dumnezeu să continue să folosească GBT ca susținător de rugăciune pentru Coreea, Asia și traducerea Bibliei.

Tranziția în conducere: Coreea de Sud
Lăudați-L pe Domnul pentru harul și susținerea sa pentru Traducătorii Bibliei Globali (GBT) din Coreea de Sud. În cadrul conferinței pentru membri și tabăra pentru copiii misionarilor din 2019 GBT, Hyun Kim a fost ales drept director executiv pentru GBT. El își va începe mandatul în iulie 2020 și va servi până în iunie 2024. Rugați-vă pentru această importantă tranziție în conducere. Aduceți-vă aminte de Hyun Kim și familia sa în timp ce se adaptează la acest nou sezon de slujire. Cereți-I lui Dumnezeu să binecuvânteze liderii din GBT Coreea cu înțelepciune și cunoștință, pe măsură ce ei Îl urmează și Îl ascultă.