Mai întâi rugăciune – Tabita Vlassa

,

„Vă îndemn dar, înainte de toate, să faceţi rugăciuni, cereri, mijlociri, mulţumiri pentru toţi oamenii.” 1 Timotei 2:1

Dragi frați și surori,

Aș vrea să vă împărtășesc câteva lucruri care s-au întâmplat în ultimele luni. Cu ajutorul lui Dumnezeu, am lucrat împreună cu echipa noastră din Oradea la dezvoltarea unei aplicații de rugăciune pentru telefon. Am numit-o „Roagă-te pentru națiuni”. În acest moment, este disponibilă doar pentru dispozitivele cu sistemul de operare Android. Se poate instala de aici.

Această inițiativă a venit din dorința de a face mai ușor de accesat motivele de rugăciune din buletinul săptămânal. Le vom trimite în continuare pe email la cei abonați, dar am considerat că este mai simplu să deschizi aplicația și să vezi imediat cererile de rugăciune pe ziua curentă. Un lucru bun este că aplicația funcționează și fără conexiune la internet. E necesar să descarce date din când în când, de regulă postăm buletinul miercurea sau joia. Odată descărcat, conținutul poate fi accesat offline. Putem citi motivele de rugăciune și putem să ne rugăm fără a fi întrerupți de diverse notificări și mesaje pe care le primim când suntem conectați. Aplicația mai conține și o secțiune cu popoarele fără Biblie din calendarul lunar de rugăciune. De asemenea, ceva ce personal îmi place mult sunt rugăciunile inspirate din Scriptură care mă ajută să îmi îmbogățesc modul de a mă ruga. Pe lângă acestea, la secțiunea Vești publicăm scrisorile de informare ale misionarilor noștri, și diverse alte anunțuri, cum ar fi data următoarei întâlniri de rugăciune lunară. Se pot activa și notificări zilnice la ora dorită pentru a ne aminti să ne rugăm. Vă încurajez să explorați această aplicație și să ne trimiteți sugestiile voastre. Cel mai mult îmi doresc ca rugăciunile noastre să fie rugăciunile sfinților care se înalță spre tronul lui Dumnezeu și tot mai mulți să se alăture în slujba de a mijloci pentru cei fără Evanghelie. Rugăciunea să fie înainte de toate. Aplicația aceasta este un instrument care să ne ajute.

La începutul lunii august, am participat și eu în tabăra de misiune de la Boga. Am ajutat la organizarea ei și acolo cu tot ce am putut, cu proiectarea prezentărilor, la bucătărie, curățenie. Am vorbit despre posibilitățile de implicare cu Wycliffe România. M-am bucurat să întâlnesc tineri cu povești de viață unice care au găsit harul lui Dumnezeu.

Ca în toate scrisorile, aș vrea să menționez și despre statusul proiectului SooSL. Am lucrat la o rutină de sortare a termenilor din dicționarele pentru surzi, ca ordinea să fie la fel ca în aplicația desktop. Suntem în faza de testare.

Acum la final, mă rog și cer ca mâna bună a Domnului să fie peste voi neîncetat și să răsplătească dragostea și toate ostenelile voastre pentru noi.

Motive de rugăciune

  • Mulțumesc pentru toți frații și surorile care dăruiesc cu credincioșie pentru susținerea mea financiară.
  • Am nevoie de multă înțelepciune, energie și răbdare în munca de programare care cere mult timp de cercetare, învățare, analiză, practică.
  • În ultima perioadă am răcit de mai multe ori. Domnul să îmi dea sănătate.
  • Rugați-vă ca Domnul să lucreze în continuare pentru susținerea mea financiară, chiar dacă bugetul meu lunar este minim, încă am nevoie de donații ca să poată fi acoperit.

Tabita Vlassa