Joia dărniciei

Dăruiește Cuvântul lui Dumnezeu popoarelor fără Biblie

De sărbătoarea Întrupării Mântuitorului, într-un mod special, suntem recunoscători Tatălui Ceresc pentru Darul Lui nespus de mare: Dumnezeu ne-a dăruit Cuvântul Său dătător de viață într-un trup omenesc, Domnul Isus Hristos. Astăzi noi putem să-L cunoaștem pe El, și viața pe care ne-a adus-o, prin Cuvântul scris al Scripturii. De aceea, mulțumim Tatălui și pentru darul Bibliei în limba română de care beneficiem din belșug și prin care am primit viața veșnică.

În semn de recunoștință față de Dumnezeu, vă invităm să dăruim la rândul nostru acest Cuvânt care dă viață, și la alte popoare care nu au primit încă Biblia în limbile lor, ca și ei să aibă acces la Cuvântul vieții și să fie mântuiți. Mai jos aveți câteva opțiuni în care vă puteți implica financiar:

  • Traducerea Bibliei pentru Romii din România  Împreună cu comitetul de coordonare a proiectului Rroma s-a luat decizia ca Biblia să fie tradusă în limba Rromani Standard, predată în școli pentru copiii romi. Au fost planificate câteva ateliere introductive pentru anul viitor. Suntem într-o perioadă de formare a parteneriatului pentru finanțarea proiectului. De aceea vă încurajăm să donați pentru desfășurarea atelierelor programate pe anul 2021. Vă mulțumim pentru parteneriat.

    Donează

  • Lucrători cu nevoi financiare Vă prezentăm aici lucrătorii care o duc mai greu financiar și au nevoie de mai mulți susținători. De aceea vă invităm să intrați în parteneriat cu lucrarea de traducere a Bibliei susținând financiar acești lucrători.

    Donează

Vă mulțumim mult pentru colaborare. Domnul să se îngrijească și de nevoile dumneavoastră și să vă înmulțească sămânța de semănat.

Sărbători binecuvântate.

Echipa Wycliffe România