Inima lui Dumnezeu, partea ta

Corpul uman este compus din multe părți, iar toate acestea împreună alcătuiesc un singur trup. La fel este și cu trupul lui Hristos. 

În calitate de urmași ai lui Hristos, credem noi că facem parte din ceva care este mai presus de noi? Ceva special? Ceva cu impact la nivel global? 

Dumnezeu are o chemare pentru fiecare dintre noi, iar ceea ce facem cu această chemare poate schimba totul. Pentru că noi nu suntem doar simpli indivizi, ci facem parte dintr-o poveste extraordinară; fiecare dintre noi suntem parte din trupul lui Hristos. Dar, în același timp, există încă un număr nespus de mare de oameni, oameni care nu au această speranță a cunoașterii Creatorului lor sau a scopului lor pe acest pământ. Ei nu au auzit despre El și ceea ce a făcut pentru ei, într-o limbă pe care s-o înțeleagă cu adevărat. Însă, tocmai în acest punct, povestea voastră se poate schimba; acum este momentul în care vă puteți conecta.

Wycliffe a fost creat pentru a ajuta la răspândirea Cuvântului Vieții către cei care încă nu au acces la El. Iar tu, ca parte din acest minunat trup global care se numește Biserică, poti să te implici. Cum ar fi dacă biserica ta ar alege să se unească cu cei care locuiesc la mii de kilometri depărtare, implicându-se astfel în călătoria lor spre a-L cunoaște personal pe Creatorul lor? Ceea ce este cu adevărat uimitor este că, dacă Biserica alege să-și folosească scopul și darurile pentru răspândirea Cuvântului lui Dumnezeu, nu doar cei care-L primesc sunt beneficiarii, ci și tu, ca parte a trupului lui Hristos. Tu devii, astfel, mai aproape de inima lui Dumnezeu care bate pentru lumea aceasta și pentru oamenii care nu-L cunosc. Aici este frumusețea Scripturii și e menită să fie experimentată și trăită în comunitate. 

Conectează-te cu această comunitate astăzi.