Eu rămân credincios – Flavia Munteanu

,

Pace dragi frați și surori,

Mă simt încurajată să știu că vă rugați pentru mine și îmi sunteți alături în această călătorie. Sunt binecuvântată știind că totul este în controlul lui Dumnezeu și că El e cel care știe mai bine cum trebuie să se întâmple lucrurile.

Conform planului stabilit ar fi trebuit să plec la finalul acestei luni în Madagascar, dar după cum îmi spunea cineva, El știe de ce s-a întâmplat așa ca eu să mai stau acasă o perioadă. Am cumpărat biletul de zbor prin credință pentru data de 20 septembrie. Întârzierea plecării este datorită fondurilor insuficiente. Am doar 50% din fondurile necesare lunare, dar sunt mulțumitoare Domnului pentru ei.

Știu că Domnul are un scop pentru acest timp de așteptare și vreau să mă bucur de timpul pe care îl mai am cu familia și cu cei din adunarea locală. El este în control și va lucra mai mult decât putem cere și gândi noi. Aș vrea să vă rugați ca El să mai scoată biserici care doresc să mă susțină în rugăciune și financiar. Mulțumesc Domnului pentru fiecare adunare și persoană care s-a hotărât să îmi fie alături în această călătorie.

Citeam într-o zi un verset în Hagai 2 unde spune „Al Meu este argintul și a Meu este aurul, zice Domnul oștirilor”, iar mai sus în versetul 5 spune „Eu rămân credincios legământului pe care l-am făcut cu voi când aţi ieşit din Egipt şi Duhul Meu este în mijlocul vostru; nu vă temeţi!” Aceste versete m-au încurajat și sper să vă încurajeze și pe voi. Domnul este credincios și are toate resursele din lume pregătite pentru noi. Nu trebuie să ne temem, ci doar să ne încredem în El. Oricât de imposibil ar părea pentru noi o situație, pentru Domnul nostru nimic nu e imposibil!

Motive de rugăciune

Mulțumesc Domnului că

  • Am pace
  • Am reușit să mă odihnesc

Rugați-vă pentru:

  • Înțelepciune în toate pregătirile pentru plecare
  • Completarea bugetului
  • Mai multe biserici să fie dornice să mă susțină periodic

Cu multă bucurie,

Flavia M