Donatii

Donații financiare se pot face prin:

Completați câmpurile de mai jos cu datele dvs., iar apoi apăsați pe butonul „Trimite”. Astfel, veți fi redirecționat către pagina unde veți putea introduce datele cardului pentru a efectua plata. Tranzacția este securizată prin euplatesc.ro

În câmpul „Detalii”, vă rugăm să specificați scopul donației dvs.

Dacă doriți să împărțiți suma donată între mai mulți misionari sau proiecte, puteți folosi butonul „Adaugă” (mai jos, sub primul rând al formularului) pentru a adăuga un alt rând în care puteți menționa suma și scopul donației dvs.

De exemplu: 50 lei pentru proiectul X (primul rând), 50 lei pentru proiectul Y (al doilea rând). Tranzacția finală va fi 100 lei (50 lei pentru X și 50 lei pentru Y).

RON RO24BTRL00501205N34078XX

EUR RO96BTRL00504205N34078XX

USD RO48BTRL00502205N34078XX

GBP RO18BTRLGBPCRT00N3407801

Beneficiar: Asociația Wycliffe România, Oradea

Banca Transilvania Oradea, agenția Republicii. CIF-ul Asociației Wycliffe România este 24990606

Datele de care aveți nevoie pentru a dona prin mandat poștal sunt următoarele:

Asociația „Wycliffe România”, str. Grigore Moisil nr. 2, Oradea 410602, CIF 24990606

Pentru donații prin Paypal accesați imaginea de mai jos, urmați instrucțiunile de pe pagina care se va deschide și introduceți datele cardului dumneavoastră. Nu este necesar să creați un cont PayPal pentru a trimite donația dvs. După finalizarea tranzacției, vă rugăm să trimiteți un mesaj la info(at)wycliffe.ro (*înlocuiți (at) cu @) în care să menționați scopul donației dvs.

Cum pot să donez cu cardul online

De ce și cum pot să dăruiesc?

Lucrarea organizaţiei „Wycliffe România” depinde în totalitate de donaţii din partea credincioşilor şi a bisericilor, care dau din resursele lor pentru a ajuta lucrarea de traducere a Bibliei. Cereți călăuzirea Domnului şi alăturați-vă nouă ca să slujim împreună celor care nu au încă Biblia tradusă în limba inimii lor.

Vă rugăm să menționați numele persoanei sau a proiectului pentru care trimiteți donația dumneavoastră!

Dacă donația este pentru susținerea unui misionar anume, vă rugăm să menționați acest lucru atunci când faceți transferul. În caz contrar banii vor fi folosiți acolo unde există nevoia cea mai mare. Dacă aveți pe inimă să donați pentru un misionar în nevoie vă rugăm să consultați această pagină: Misionari în nevoie

Când faceți o donație către Wycliffe România noi ne angajăm:

  • să folosim resursele în domeniul în care doreşti (ex: pt. organizaţie, pt. un misionar anume, pt. misionari în nevoie)
  • să menţinem cel mai înalt nivel de principii morale şi etice în administrarea resurselor
  • să nu dăm şi să nu vindem listele noastre cu adrese poştale sau de e-mail.
Acum este momentul potrivit pentru a te implica

Susține un misionar sau unul dintre proiectele Wycliffe România

Abonare la buletinele Wycliffe
Abonează-te pentru a primi știri despre misiune, vești și motive de rugăciune din partea membrilor Wycliffe România.

wycliffe.ro folosește cookie-uri. Vă recomandăm să permiteți activarea acestora pentru a vă bucura de o experiență cât mai placută.