Detaliile care schimbă totul – Damaris Zlatan

,

Pentru mine, octombrie a fost o lună… portocalie. Da, portocalie. Și nu doar pentru că e luna frunzelor căzătoare, ci mai degrabă pentru că am un Dumnezeu atent la detalii.

Încă din toamna trecută, culoarea portocalie a fost un semn care mi-a arătat purtarea de grijă a lui Dumnezeu.

În zile de singurătate și îndoieli, Dumnezeu mi-a vorbit printr-o floare, un fluture, o frunză – întotdeauna portocalii.

Octombrie a fost luna în care am hotărât să rămân la Oradea după pregătire. A fost luna în care am realizat că, acum cunoscând comunitatea și lucrarea de aici, am nevoie de mai multă credință să rămân, decât să plec. Dumnezeu a purtat de grijă cu găsirea unui apartament în care să stau din ianuarie, într-o perioadă în care nici nu mă apucasem să caut un loc în chirie. Sunt tot mai convinsă că Dumnezeu mă cheamă să continui să activez în domeniul comunicării, media și promovare, domeniu față de care sunt tot mai pasionată, și pe parte de surzi, interpret sau coordonare – toate acestea fiind pe nișa comunicării.

Octombrie a fost și o lună destul de aglomerată. Printre evenimentele de care am avut parte amintesc ieșirile cu surzii prin oraș, cursul ETI (Empowered to Influence – Împuternicit pentru a influența) organizat de Simply Mobilizing, începutul seriilor de dezbateri creștine la decenu.eu, participarea la FestiFall-ul din Oradea, mersul la teatru la un spectacol susținut în întregime de surzi, sărbătoarea mulțumirii la biserica Providența, unde am slujit în cor și, nu în ultimul rând, un progres destul de bun în limba semnelor, confirmat prin feedback din partea multor prieteni surzi!

Îi sunt atât de mulțumitoare lui Dumnezeu pentru suportul moral, spiritual, financiar și fizic pe care l-am găsit în echipa de misionari de la Oradea. Viața e atât de frumoasă, atunci când o trăiești împreună cu oameni ai lui Dumnezeu!

Toate acestea n-ar fi fost posibile fără susținerea în rugăciune și financiară a dumneavoastră! Pentru acestea vreau să vă mulțumesc din inimă!

Am în continuare nevoie de susținere, în mod special cu perspectiva creșterii bugetului din ianuarie, în momentul în care, dacă voi primi oficial un rol, voi figura și ca angajată la Wycliffe România, și, prin urmare, va fi nevoie de donații care să acopere costurile taxelor salariale.

Primesc cu mare drag fiecare angajament de rugăciune și financiar pentru anul 2023, pentru care las mai jos și date de contact!

Dumnezeul, despre care știu că va purta de grijă, oricare ar fi nevoile viitoare, să vă binecuvânteze din belșug și să vă răsplătească veșnic!

Motive de rugăciune

  • susținere în rugăciune pentru anul 2023
  • acoperirea bugetului pentru anul 2023
  • călăuzire în alegerea oficială a rolurilor
  • terminarea cu bine a programului de pregătire în decembrie

Damaris