Dedicarea Evangheliilor și Faptelor Apostolilor în limba Qale – Luminița Prisecaru

,

Duminica aceasta va fi organizată sărbătoarea de dedicare în comunitatea creștinilor din Qale a celor patru Evanghelii și a Faptelor Apostolilor.

Cerem rugăciune ca Duhul Domnului să miște inimile tuturor celor care trebuie să vină, să vină cu o motivație curată. Dumnezeu cu Duhul Său să ne ajute să ne facem„ partea noastră și să Îi încredințăm brațului Său puternic să facă ceea ce noi nu putem căci nu ține de noi, și mai ales să ne ajute să știm diferența bine dintre cele două.

După aproape 10 ani de muncă, cele patru Evanghelii și Faptele Apostolilor au ieșit de la tipar în luna decembrie a anului trecut, și nu întâmplător au ajuns aici la noi în Qale, Kawwata chiar în ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie. Pentru mine Crăciunul a avut o dublă semnificație căci mă gândeam cum Cărțile acestea au intrat fără să le primească cineva în Qale, la fel cum a venit și Mântuitorul nostru fără să fie primit de cei care trebuiau să Îl primească. Poate duminica aceasta…vor fi unii care le vor primi…Rugați-vă pentru asta.

Puțini știu a citi aici, dar să ne rugăm ca mesajul contagios pe care îl conțin aceste cărți să se extindă, să se facă voia Sa și să vină Împărăția Sa, precum în cer așa și pe pământ. Numele Său să fie sfințit și vorbit de bine din pricina eforturilor de traducere de până acum. Împărăția Sa este între noi, nu într-un fel în care să o poți puncta: aici sau acolo. Sponsorii lucrării acesteia cer adesea să audă povești „de impact” cum s-a întâmplat că oamenii au citit sau ascultat Biblia în Qale și „aici și acolo” s-au schimbat ș.a.m.d. Nu cunoaștem astfel de povești până acum dar să ne rugăm că El să „își întărească lucrarea de-a lungul anilor”.

Cu drag, în El, a voastră Lumi