Cuvânt de mulțumire pentru anul 2020

Vă salut în numele Domnului Isus și din partea Asociației Wycliffe România.

Toamna ne bucurăm de recolta pe care ne-a dat-o Dumnezeu în timpul anului. De aceea ne alăturăm și noi bisericilor în acest sezon al mulțumirii, și suntem recunoscători Domnului pentru purtarea Lui de grijă.

Am fost binecuvântați cu resursele necesare pentru a ajuta popoarele din Papua Noua Guinee, din Nepal, din India, Madagascar, Etiopia și din România, în mai multe domenii cum ar fi: alfabetizare, traducerea Bibliei, folosirea Scripturilor traduse, IT, administrație, finanțe și altele. Avem un membru nou care se pregătește să ajute lucrarea de traducere a Bibliei în Sudanul de Sud și unul care este în proces de aplicare pentru lucrarea cu surzii. Anul acesta, numărul popoarelor care au întreaga Biblie, sau porțiuni din ea, traduse în limbile lor, a ajuns la 3415. Evanghelia înaintează spre marginile pământului…

Suntem datori să mulțumim lui Dumnezeu pentru grija Lui, într-un mod special în acest an de criză în domeniul sănătății și al economiei. Domnul ne-a păstrat în brațul Lui, chiar dacă, unii dintre noi, am experimentat forme ușoare de coronavirus.

Din punct de vedere financiar, aveam emoții înainte de a primi raportul pe anul acesta, dar am fost copleșiți de bucurie să vedem că raportul este pozitiv. Este adevărat că și activitățile au fost mai limitate decât în alți ani.

De aceea, mulțumim bisericilor și partenerilor noștri pentru susținerea dumneavoastră cu sacrificiu, atât financiar cât și în rugăciune, în acest an dificil. Dumnezeu să se îngrijească de toate nevoile dumneavoastră și să vă întărească în aceste vremuri tulburi.

Ne alăturăm și noi psalmistului în Psalmul 126:3 și spunem cu toată inima: „Da, Domnul a făcut mari lucruri pentru noi, și de aceea suntem plini de bucurie.” În același timp, îi cerem Domnului să mai scoată lucrători la marele seceriș. Mai sunt 2014 popoare care încă așteaptă să înceapă traducerea Bibliei în limbile lor. Dumnezeu să-și ducă la îndeplinire prin noi, misiunea Lui pe acest pământ.

Salutări tuturor, dragi prieteni, frați, parteneri.

Cu mulțumire, Dubei Ruben, directorul Wycliffe România