Linia de sosire

Bob Creson și Carol Schatz

Linia de sosire este o scurtă istorie a întâmplărilor misionare – a misiunii lui Dumnezeu și a dorinței Lui de a ajunge la fiecare bărbat, femeie și copil, oferindu-le ocazia de a fi răscumpărați, reconciliați și vindecați. Vei afla povestea adevărată a unor oameni dispuși să parcurgă pe jos sute de kilometri doar pentru a se asigura că grupul lor etnic va avea acces la Cuvântul lui Dumnezeu într-o limbă pe care o pot înțelege.

Dumnezeu ne-a chemat să „alergăm” împreună către linia de sosire.

Linia de sosire vorbește despre slujitori care se consumă pentru a rezolva o nedreptate: absența Scripturii în rândul grupurilor neevanghelizate de pe glob.

„Bob a scris această carte la momentul potrivit. Lanurile sunt cu adevărat pregătite pentru seceriș, dar este în continuare nevoie de mai mulți lucrători. Acestei generații i-au fost date resursele pentru a realiza ceva istoric, și noi asta intenționăm să facem. Nu putem invoca nicio scuză, iar această carte ne inspiră și ne încurajează să ducem întregii lumi Cuvântul lui Dumnezeu.” 

Johnnie Moore – Vicepreședinte senior, Liberty University


Produs publicat original în SUA de către Wycliffe Bible Translators, Inc., sub titlul „The Finish Line” în 2014

Ediția în limba română, publicată cu permisiune, sub titlul „Linia de sosire” în 2018 de editura Living Truth Publishing

Număr pagini: 178