Carti

Linia de sosire
Linia de sosire
Bob Creson și Carol Schatz

Linia de sosire este o scurtă istorie a întâmplărilor misionare - a misiunii lui Dumnezeu și a dorinței Lui de a ajunge la fiecare bărbat, femeie și copil, oferindu-le ocazia de a fi răscumpărați, reconciliați și vindecați. Vei afla povestea adevărată a unor oameni dispuși să parcurgă pe jos sute de kilometri doar pentru a se asigura că grupul lor etnic va avea acces la Cuvântul lui Dumnezeu într-o limbă pe care o pot înțelege. Dumnezeu ne-a chemat să „alergăm” împreună către linia de sosire.

Povestiți printre neamuri slava Lui

După o contribuție de peste un deceniu la misiunea transculturală globală, Organizația Misionară Wycliffe România este onorată să publice mărturiile misionarilor români care Îl iubesc și Îl slujesc pe Domnul în diferite colțuri ale lumii.

Centaurul și crucea sudului

Marius și Mihaela, împreună cu cei doi copilași ai lor, Iustin și Teodora, sunt oameni simpli și provin dintr-o biserică mică din Iași. Ei au ascultat chemarea lui Dumnezeu de a duce Cuvântul Lui până la marginile pământului, acestea fiind pentru ei insulele din Papua Noua Guinee, la marginea răsăriteană, pe harta lumii.

Pe terasa, la o cafea

Povestea traducerii Bibliei in limba Kalinga din Filipine este plina de pericole si neprevazut, dar este relatata cu umor si sinceritate.

Temeiul tuturor lucrurilor
Temeiul tuturor lucrurilor
Neil Anderson și Hyatt Moore

O poveste fascinantă despre aventura traducerii Scripturii în limba unui popor din Papua Noua Guinee.

Cuvântul s-a vestit cu putere
Cuvântul s-a vestit cu putere
Joanne Shetler și Patricia Purvis

Povestea traducerii Scripturii în limba nu ştiu cărui trib uitat de pe cine ştie ce fâşie izolată de nisip împresurată de ape rămâne o aventură spirituală care nu încetează să fascineze. Un astfel de vis a înflăcărat-o şi pe Joanne Shetler.

Slujitori și trimiși

Cei ce lucreaza ca misionari si cei ce ii slujesc pe acestia din linia a doua formeaza doua unitati ale aceleasi echipe angajate in activitatea de evanghelizare transculturala. Amandoua unitatile sunt la fel de importante.

Acum este momentul potrivit pentru a te implica

Susține un misionar sau unul dintre proiectele Wycliffe România

Abonare la buletinele Wycliffe
Abonează-te pentru a primi știri despre misiune, vești și motive de rugăciune din partea membrilor Wycliffe România.

wycliffe.ro folosește cookie-uri. Vă recomandăm să permiteți activarea acestora pentru a vă bucura de o experiență cât mai placută.