Când este El la dreapta mea, nu mă clatin! – Damaris Zlatan

,

Reîntoarcere și Kairos

Reîntoarcerea la Oradea a reprezentat un nou început pentru mine, pentru că Dumnezeu a îngăduit să mă mut într-un nou apartament. Sunt foarte mulțumitoare pentru aceasta!

Totodată, am putut participa la cursul de misiune Kairos.

Am învățat lucruri noi despre relația dintre Biblie și misiune și sunt tot mai convinsă de viziunea lui Dumnezeu pentru mântuirea creației Lui!

În cadrul cursului, am consolidat relații mai vechi și am clădit altele noi. Am cunoscut oameni faini, dedicați și gata să asculte chemarea lui Dumnezeu la misiune!

Am avut parte și de o închinare transculturală contextualizată!

La cursul Kairos, prezentând câteva fărâme din lucrarea de traducere a Bibliei pentru surzi

Decizii și călătorii

Revin cu același motto: am nevoie de rugăciune pentru alegerile ce urmează. Lucrurile par a fi mai clare deja: am în minte câteva responsabilități pe care le pot prelua. Însă toate par atât de frumoase, încât a început să-mi fie greu să aleg dintre ele.

Știu că misiunea înseamnă să te pui la dispoziția lui Dumnezeu cu tot ce ai și ești și să-L slujești prin ce a pus El în tine: fie că e vorba de traducere, consultanță, roluri administrative, educație, media, etc.

Așa că nu toți vom fi consultanți în traducere sau interpreți.

Însă cred într-un Dumnezeu care nu ne lasă în aer și în haos fără să ne vorbească. Cred în Cel ce călăuzește, vorbește clar și ne arată calea pe care trebuie să o urmăm.

Ce rămâne de făcut?

Să aleg în voia Sa și apoi să las toate lucrurile la picioarele Lui!

Fie în România, fie în altă țară, fie în traducere, fie în media, vreau să fac voia Lui, oricare ar fi ea!

Rugați-vă pentru discernământ și înțelepciune!

Și apoi pentru curaj să fac ce-mi cere El!

În lunile ce urmează ar trebui să începem să planificăm și o călătorie sau două, care să mă ajute să înțeleg mai bine contextul și lucrarea pentru a putea, apoi, să aleg în cunoștință de cauză. Rugați-vă pentru protecție în călătorii și ca Domnul să-mi vorbească specific în timpul acela!

Abia aștept să revin la Galați de Paști și să povestesc despre planuri de viitor, însă, până atunci, Domnul să fie cu noi toți!

Motive de rugăciune

  • Lăudați-L pentru apartamentul nou!
  • Lăudați-L pentru cursul Kairos!
  • Rugați-vă pentru înțelepciune și discernământ!
  • Rugați-vă ca Domnul să-mi vorbească specific!

Damaris