13 ianuarie – plecarea fam. Taciuc în PNG

,

Dragi fraţi şi surori, fie ca Domnul Isus să vă binecuvânteze vieţile în noul an în care am intrat!

Chiar înainte de Crăciun, am reuşit să achiziţionăm biletele de avion necesare pentru deplasarea în Papua Noua Guinee, aşa că putem acum anunţa oficial data plecării noastre. Vom pleca din Iaşi pe data de 13 ianuarie şi vom ajunge cu ajutorul Domnului pe data de 16 ianuarie în baza misionară din Ukarumpa.

Călătoria noastră va dură aproape două zile, dar va trebui să rămânem în Port Moresby (capitala PNG) pentru aproape o zi ca să sincronizăm zborul intern spre baza misionară. Traseul nostru va fi: Iaşi – Bucureşti – Doha – Singapore – Port Moresby – Ukarumpa. Ne încredinţăm pentru toate în braţul Domnului şi ne rugăm ca El să ne poarte de grijă acum în ultimele pregătiri ce ţin de facerea bagajelor, asigurarea medicală şi planificarea şederii şi a cursului de orientare de acolo din PNG.

Vrem să mulţumim tuturor celor ce ne-aţi susţinut în rugăciune şi financiar până în prezent. Fără rugăciune, o lucrare ca aceasta nu se poate face. Am spus încă de la început că acesta este cel mai important aspect. Lucrarea nu este a unor oameni, ci lucrarea este a lui Dumnezeu. Chiar dacă noi ne facem uneori planuri din punct de vedere uman, aşa cum este şi normal, El este deasupra tuturor lucrurilor şi El orchestrează evenimentele aşa cum vrea, dând dovadă de înţelepciune şi de resurse la care noi oamenii nu avem acces.

Dacă Domnul v-a pus pe inimă să vă rugaţi pentru noi şi în continuare:

  • rugaţi-vă ca El să fie cu noi în toată această călătorie, la plecare şi la întoarcere;
  • mulţumiţi Domnului pentru modul în care El a lucrat până în clipa de faţă în toate aspectele legate de această lucrare;
  • rugaţi-vă ca El să ne dea putere în aceste pregătiri dinaintea plecării.

Domnul Isus să ne ajute ca împreună să mărturisim până la marginile pământului vestea bună că El a venit pe acest pământ printre noi ca să ne răscumpere! Prin tot ceea ce facem, să ajutăm împreună la înaintarea Evangheliei!

Colucrătorii voştri în via Domnului,

Marius şi Mihaela Taciuc