Familia Dubei

Familia Dubei
Familia Dubei

Ruben şi Maria Dubei sunt misionari Wycliffe România și au slujit peste 10 ani pe câmpul de misiune din Ghana și sudul Africii în domenii ca Promovarea folosirii Scripturii și Traducerea orală a Bibliei. 

Din octombrie 2015 sunt în România, slujind în echipa de birou. Ruben este Director Executiv al Wycliffe România, iar Maria este Coordonator Resurse Umane. Ruben va continua să slujească cu jumătate de normă în proiectele de Traducere orală a Bibliei din sudul Africii.

10 din popoare de Bushmen din Botswana, Namibia, Angola și Africa de Sud, nu au nici un verset din Biblie în limbile lor. Cercetările arată nevoiade traducere orală a Bibliei în aceste limbi. Cercetările făcute în zonele populate de poporul Himba situat în Namibia și Angola confirmă nevoia de Biblie Orală în limba lor.

Departamentul „Scriptura în Folosință” are ca scop să ajute Bisericile din diferitele popoare din Africa să folosească Scripturile traduse în limbile locale astfel încât biserica să fie puternică și să aducă transformare în societate.


Donează pentru familia Dubei

 

Scrisori de informare – familia Dubei

 

Materiale video – familia Dubei
    Acum este momentul potrivit pentru a te implica

    Susține un misionar sau unul dintre proiectele Wycliffe România

    Abonare la buletinele Wycliffe
    Abonează-te pentru a primi știri despre misiune, vești și motive de rugăciune din partea membrilor Wycliffe România.

    wycliffe.ro folosește cookie-uri. Vă recomandăm să permiteți activarea acestora pentru a vă bucura de o experiență cât mai placută.