Motive Rugăciune Misiune | 28 sept – 2 oct 2018

Împreună în misiune: România
Săptămâna aceasta va avea loc la Arad MISSION ROMANIA 2018. Scopul acestui eveniment este de a defini o practică de misiune adaptabilă pentru România și societatea modernă europeană. De asemenea dorește să aducă în discuție în mod particular cum să responsabilizeze creștinii declarați din România și Europa să fie mai aproape de mesajul original. Rugați-vă pentru acest eveniment care va avea loc, de asemenea și pentru membrii noștri care vor fi prezenți acolo. Mai multe detalii găsiți AICI.

Pregătiri pentru cei 10 ani de aniversare Wycliffe România
Dăm slavă lui Dumnezeu pentru întâlnirea ce a avut loc în vederea pregătirilor pentru aniversarea de 10 ani a asociației din acest an. Rugați-vă pentru noi, cei din birou și bordul conducerii în vederea pregătirii ultimelor detalii. Avem nevoie de înțelepciune și călăuzire din partea lui Dumnezeu în așa fel încât acest eveniment să fie o oportunitate la care să avem părtășie să vedem gloria lui Dumnezeu răspândită pe întreg pământ!

Raportul evenimentului „Flacăra pasiunii pentru misiune” din Ploiești: România
Mulțumim lui Dumnezeu bisericilor care au găzduit acest eveniment și au dat oportunitate organizației și celor partenere să prezinte lucrarea de misiune și Evanghelizare. Mulțumim pentru rugăciunile amintite în dreptul vorbitorilor, Cornel Boingeanu, Ruben Dubei, Rafael Năstase și pentru toți cei care au participat la conferință. Au avut loc simulări iar participanții au văzut ce înseamnă Evanghelizarea unor grupuri de oameni care nu au auzit de Vestea cea bună. Continuați să vă rugați pentru această inițiativă și bisericile din România să fie provocate la un parteneriat mai puternic.

Întâlnirea directorilor Wycliffe din Europa: Germania
După finalizarea evenimentului ce va avea loc la Arad, Ruben Dubei, ca și în calitate de director a asociației va călători spre Germania. În perioada 1-3 octombrie va participa la întâlnirea liderilor Wycliffe pe Europa. Rugați-vă pentru protecția sa în călătorii, pentru întâlniri și discuții bune cu ceilalți lucrători și Dumnezeu să binecuvânteze acest timp cu rod!

Nevoi SIL: Eurasia
SIL Internațional este o organizație creștină non-profit. Aceasta se angajează să slujească grupurilor etnice din întreaga lume. Pentru a face posibil acest lucru, ei au nevoie nu doar de personal pregătit să slujească pe teren ci și persoane care pot administra proiecte și să ofere suport administrativ. Concentrându-se pe astfel de comunități este nevoie de oameni pentru ambele categorii. Dacă ai capacitatea și abilitățile menționate în documentul PDF de mai jos, ești invitat/ă să faci parte din echipă! Accesează AICI pentru a deschide fișierul în format PDF!