2% pentru Traducerea Bibliei

Prin direcționarea celor 2% din impozitul tău pe venit către Wycliffe România poți susține lucrarea de traducere a Bibliei fără să te coste nimic! Conform art. 82, alin. 6 din Codul Fiscal, cetățenii au posibilitatea să decidă în mod direct ce se întâmplă cu 2% din impozitele lor.

Dacă ai avut venituri obținute exclusiv din salariu sau pensie și dorești să direcționezi 2% din impozitul tău către Wycliffe România, este simplu și ușor să faci acest lucru. Urmează pașii de mai jos.

 

 1. Descarcă formularul

 2. Imprimă-l și apoi completează-l

 3. Depune-l sau trimite-l la organul fiscal în a cărui rază teritorială ai domiciliul (de obicei direcția de finanțe publice). Dacă ai cont online la ANAF (SPV – Spațiul Privat Virtual), poți completa și trimite formularul prin intermediul SPV.

Termenul limită de depunere a formularului 230 pentru impozitul pe 2018 este 31 iulie 2019.

Formular 230 – Instrucțiuni de completare:

  • Formularul se completează de mână, în două exemplare, dintre care unul rămâne la tine cu numărul de înregistrare primit la depunere de la Administrația Finanțelor Publice.
  • Completează cu datele de identificare (punctul I), tipul de venit (punctul II) și semnătura. Restul rubricilor nu trebuiesc completate (se completează doar dacă este cazul). Instrucțiunile detaliate pentru completarea formularului 230 le găsești AICI.

Dacă ai obținut venituri din alte surse, pe lângă salariu…

conform legislației în vigoare, poți să direcționezi cei 2% completând declarația unică – mai multe informații și instrucțiuni de completare găsești aici.