2% pentru Traducerea Bibliei

Prin direcționarea celor 2% din impozitul tău pe venit către Wycliffe România poți susține lucrarea de traducere a Bibliei fără să te coste nimic! Sistemul „2 la sută” este un sistem prin care cetățenii au posibilitatea să decidă în mod direct ce se întâmplă cu impozitele lor. Codul fiscal îți permite acest lucru (conform art. 82, alin. 6 din Codul Fiscal) și donația nu te costă nimic. Practic, în acest fel, dvs. transmiteți statului modul în care doriți să fie cheltuită o parte din impozitul dvs. pe venit.

 

Tot ce trebuie să faci este să descarci formularul cu datele Wycliffe România completate, să-l imprimi, să-l completezi și să-l depui sau să-l trimiți la organul fiscal în a cărui rază teritorială ai domiciliul (de obicei direcția de finanțe publice).

 

  • Dacă ai avut venituri obținute exclusiv din salariu

  • Dacă ai avut venituri obținute din alte surse, pe lângă salariu

 

Termenul limită de depunere a formularului pentru impozitul pe 2017 este 24 mai 2018.

 

Instrucțiuni de completare:

  • Formularul se completează de mână, în două exemplare, dintre care unul rămâne la dvs. cu numărul de înregistrare primit la depunere de la Administrația Finanțelor Publice.
  • Pentru venituri obținute exclusiv din salariu: Completați cu datele de identificare (pct. I), tipul de venit și semnătura. Restul rubricilor nu trebuiesc completate (se completează doar dacă este cazul). Instrucțiunile detaliate pentru completarea formularului 230 le găsiți AICI.
  • Pentru venituri obținute din alte surse, pe lângă salariu: Trebuie completat formularul 200 la toate capitolele aferente tipului de venit obținut. Instrucțiunile detaliate pentru completarea formularului 2o0 le găsiți AICI.
  • Dacă nu cunoașteți suma corespunzătoare a 2% din impozit, puteți lăsa căsuța necompletată.